Tarragona Empresarial al Twitter 16/07/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » La bona vida


Rècord de participants a la desena edició de la Ganxet Pinxo
T.E.
04/04/2016

La Ganxet Pintxo Primavera 2016 es convertirà en la desena edició de la ruta de tapes de Reus presentant tot un seguit de particularitats singulars. D’entrada assolirà un nou rècord de participants. En concret es presenten les creacions gastronòmiques de 71 establiments, tres més que a l’edició anterior. Un augment motivat per l’alta demanada de participants a la ruta i, també, les poques baixes espontànies –només 5- que s’han produït en relació a la tardor.

Els establiments participants únicament han d’estar associats a la Cambra per poder participar. La Cambra i Estrella DAMM, d’acord amb el conveni subscrit, fan possible que els establiments formin part de la ruta a cost zero, gaudint, d’aquesta manera, dels avantatges promocionals d’un esdeveniment de referència pel sector de la restauració.

De fet els grans protagonistes de la festa d’inauguració, que es realitzarà el dijous 7 a les 20h a la Pizzeria Bella Itàlia, seran els mateixos establiments i, més concretament, aquells que han participat ininterrompudament en les deu edicions. Així es lliurarà un reconeixement específic a les 13 empreses .

La inauguració d’aquesta edició anirà a càrrec de les actrius Georgina Llauradó, Irene Benavent i Alba Aluja. I la música també hi serà present amb l’actuació del grup COVER H format pel duet reusenc Helena Tarragó (Veu) i Jorge Varela (piano).

Però al marge de la inauguració, durant la Ganxet Pintxo també s’han previst diversos actes i aliances per celebrar el desè aniversari de manera extraordinària. Pel que fa a aspectes formals, la ruta tindrà una durada de 10 dies (del 7 al 17 d’abril) i permetrà als participants conèixer les creacions dels establiments participants i acompanyar la degustació amb un quinto Estrella DAMM. El preu no variarà i es mantindrà en els dos euros i mig de les últimes edicions.

Totes les tapes han estat validades pel nostre supervisor, el cuiner Jaume Solé, Chef Executiu de Port Aventura.

Com sempre serà un jurat professional l’encarregat de determinar els tres guanyadors d’aquesta edició. Com ja va succeir en les anteriors convocatòries, el jurat distribuirà els establiments participants en tres corones concèntriques per poder garantir la igualtat d’oportunitats, especialment a l’hora de valorar el vot popular que serà orientatiu pels membres del jurat.

El vot popular l’atorgaran tots els que facin la ruta i que tindran l’oportunitat de votar les tres millors tapes. Ho podran fer als mateixos establiments on hi haurà una urna de la GANXET PINTXO. A més, tots els que hi participin entraran, automàticament, en el sorteig de diversos premis com són un cap de setmana d’enoturisme en una casa rural de l’àmbit territorial de la Cambra, un àpat per a dues persones en un restaurant d’estrella Michelin i un àpat també per a dues persones en un dels establiments participants a la Ganxet Pintxo.

En aquesta edició també atorgarem el premi GANXET LLENGUA. És una col•laboració que realitzem amb el Centre de Normalització Lingüística que vam iniciar a la finalíssima del 2012. En aquest cas volem donar relleu als establiments que tinguin una especial sensibilitat en l’ús de la llengua catalana en la retolació de l’establiment, en el contingut de la seva carta i, naturalment, en l’ús del català en la relació amb el client.

www.ganxetpintxo.cat
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies