Tarragona Empresarial al Twitter 16/07/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » La bona vida


Arena Restaurant celebra el 15è aniversari
FÈLIX LLOVELL
30/03/2016

Després de les vancances d’hivern, un any més ha reobert les seves portes el restaurant Arena de Salou, situat al bell mig del Passeig Jaume I, enfront la platja de la capital de la Costa Daurada.

L’establiment celebra aquest any el seu 15è aniversari, ja que va obrir portes per primera vegada l’any 2001. El restaurant compta amb una decoració moderna i un tipus de cuina tradicional mediterrània catalana, que elabora amb encert el xef Pascual Peñuelas, un gran professional dels fogons. Una cuina amb una carta sincera, sense adorns ni influències i amb productes de mercat com a base.

Dirigeix la sala Josep Gallego, que també exerceix de sommelier del celler amb unes 35 referències de vi. Té el suport de Silvia Cura en el servei del menjador, des del qual es contempla el passeig amb les seves altes palmeres, a través dels grans finestrals. La terrassa en els dies de bon temps és un altre atractiu d’aquest establiment, ja que resulta molt agradable.

El restaurant, propietat del Grup Reside (La Boella, Magnólia, Blau Mar…), organitza dies sorpresa, amb un calendari d’esdeveniments que ofereix tasts de vins, olis, formatges, etc... maridatges, cursos de cuina...

http://www.arenarestaurant.com/es/

Passeig Jaume I, s/n. (43840) Tel.: 977 38 40 00.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies