Tarragona Empresarial al Twitter 21/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » La bona vida


Altafulla estrenarà la primera ruta gastronòmica “La Xoixeta. Tapes Bruixes Altafulla”
T.E.
21/03/2016

La Xoixeta. Tapes Bruixes Altafulla”. Aquest és el nom amb què la regidoria de Comerç de l’Ajuntament d’Altafulla ha batejat la ruta de tapes que se celebrarà al municipi del 24 de març al 10 d’abril, i que s’ha presentat a l’entorn de les Eres davant el Castell. Serà la primera vegada que s’ofereixi una oferta gastronòmica d’aquest tipus a la vila, i la intenció és anar més enllà dels tradicionals recorreguts per bars i restaurants que tant de moda s’han posat en els darrers anys arreu del territori. De fet, el regidor de Comerç i Consum, Jaume Sánchez, ha avançat que els participants estan preparant “veritables obres d’art”, i que en aquests darrers dies s’han pogut veure a les xarxes socials de Facebook i Twitter de l’Ajuntament.

La iniciativa compta amb la participació de 18 bars i restaurants que oferiran aquestes delícies del 24 de març al 10 d’abril. El regidor de Comerç espera que sigui “tot un èxit”, i ha remarcat el fet de “relacionar-ho amb les bruixes, com a element identificatiu, i per una altra banda, donar-li un caràcter més festiu a les jornades”. Jaume Sánchez també ha destacat que el fet de ser tapes, “s’ha pogut ampliar el ventall d’establiments que poden oferir aquest tipus de plat a diferència de les jornades gastronòmiques de tardor”. Així també ho ha remarcat Natàlia Sanz, de la Pizzeria Solocomo, que ha aplaudit la iniciativa especialment per aquest fet, ampliar-les a més tipus de restaurants i bars de la vila.

Els participants de la ruta podran omplir un llibret amb el segell de cada establiment, i aquells que aconsegueixin omplir-lo tot, entraran en el sorteig de deu lots del Grup Estrella Damm, i podran votar la tapa que més els ha agradat. Totes les tapes tindran un preu de 2,5 €, que inclourà la tapa i un quinto de cervesa Estrella Damm.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies