Tarragona Empresarial al Twitter 21/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » La bona vida


Cook and travel, cuina del món
FÈLIX LLOVELL
15/03/2016

Tots aquells que vam sentir el tancament del Sirco Airlines (Tarragona) d’en Pep Moreno, un dels millors xefs de casa nostra; ens hem alegrat moltíssim al saber que des del primer de març ha obert el Cook and Travel (Cuina i Viatge), a Salou. L'establiment seguirà la mateixa línia de cuina del món i amb unes instalacions molt més adequades.

El nou restaurant d’en Pep es situa al costat de la recepció de l’hotel Regente Aragón amb entrada independent i gaudeix de tres amplis i agradables menjadors, de singular decoració. El primer que troba el comensal -junt a la barra- és més informal, molt lluminós pels grans vidres de la façana, amb pissarres que mostren l’oferta culinària, taules altas i baixes, i un expositor on s’exposen vins que estan a la venda per emportar-se.

El segón menjador, més clàssic i ecològic, molt relaxant, inclou una taula amb plantes. I el tercer -al fons de l’establiment- té grans projeccions a les parets i una claraboia.

En aquets escenaris, la cuina acurada, sincera, molt treballada i mimada del xef tarragoní, feta al moment amb productes de primeríssima qualitat ofereix plats emblemàtics de diferents ciutats del món: Venecia, Roma, Lima, Tokyo, Beirut, Bangkog, New York, Tijuana i un imaginari Wonderland. Els protagonistes d’aquestes diferents cuines són els ceviche, sashimis, tàrtar, curry, pizza, hamburguesa... Espectacular és també la carta de vins amb unes 300 referències. Serveix vi a copes i cal destacar també la varietat de cerveses de importació i artesanes que ofereix.

Carrer Llevant, 5 Salou. Tel.: 977 35 07 07. info@restaurantcookandtravel.com
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies